Voor elk project een slimme steigerbouw oplossing

Werken zonder weersinvloeden

Ingesealde steiger Boxmeer
Wie graag buiten werkzaamheden wil uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van de weersinvloeden, moet eens bij JBL Steigerverhuur informeren naar een steiger die ingeseald wordt met krimpfolie. In de Steenstraat in Boxmeer bouwde JBL Steigerverhuur onlangs weer zo’n ingesealde steiger in opdracht van aannemersbedrijf Cremers.

Ingesealde steiger Boxmeer Ingesealde steiger Boxmeer Ingesealde steiger Boxmeer Ingesealde steiger Boxmeer Ingesealde steiger Boxmeer
Aan het gebouw moest stukadoor werk verricht worden. Het behoeft geen uitleg dat er geen regen op een pas gestukadoorde muur mag komen. Vandaar dat Cremers koos voor deze ingesealde steiger. De hele steiger wordt bij een ingesealde steiger ingepakt met krimpfolie. Deze krimpfolie wordt door middel van hitte aan elkaar gemaakt en op spanning gebracht, waardoor het klapperen van de krimpfolie tot een minimum wordt beperkt.

Indien werkzaamheden onder een bepaalde temperatuur moeten worden verricht is het zelfs mogelijk om de ruimte tussen de muur en de krimpfolie warm te stoken tot de gewenste temperatuur.

Zo werk je onder alle omstandigheden door met de slimme steigeroplossing van JBL Steigerverhuur.