Voor elk project een slimme steigerbouw oplossing

Efficiënter door de juiste steiger.

Steiger renovatie flat

Het flatgebouw aan de Cantatestraat in Nijmegen is aan renovatie toe. Hoe renoveer je een hele flat die grotendeels bewoond is? Bewoners moeten natuurlijk wel in en uit de woning kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat werklieden efficiënt kunnen werken, doordat ze zich eenvoudig van de een naar de andere woning kunnen verplaatsen, zonder over steigerbuizen te moeten klimmen of telkens een trap op of trap af te moeten.

Steiger renovatie flat Steiger renovatie flat Steiger renovatie flat Steiger renovatie flat Steiger renovatie flat

Deze vraag is bij JBL steigerbouw voorgelegd. Natuurlijk hebben we gezocht naar een goede oplossing. In overleg met De Bresser Schilderwerken is die gevonden in de aanschaf van speciale steigerbokken. Door de steiger op de galerij te voorzien van deze speciale bokken bleef deze beloopbaar. Daarnaast bleven de deuropeningen vrij waardoor de bewoners normaal in en uit de woning konden gaan.

De werklieden zijn erg te spreken over deze steiger. Zo geeft de schilder aan dat het zeer praktisch werken is op een dergelijk steiger. Je kunt ineens een groot gedeelde afwerken zonder klimwerk. Daarnaast is er voldoende ruimte om materialen kwijt te kunnen, zodat er veel werkruimte over blijft.

En kunnen we zeggen weer een slimme steigerbouw oplossing van JBL Steigerverhuur.